tiistai 18. joulukuuta 2012

projekti valmis

Noniin meijän projekti on valmis ja kyl riitti stressii. Mut tehtiis se ihan hyvin nopeasti loppujen lopuksi :) Ensimmäinen kuva on kooste ja mikä tulee koulun seinälle, ja nyt seuraavana päivänä työn esittely ! Tehtiin Rustiikkinen unelma teemainen kuva kooste. Ja tässä se sitten on. Valokuvausprojekti suoritettu, jäljellä on vain tulostus, seinälle laitto ja työn esittely !
Kuvista tulee tämä ensimmäinen iso kuva kooste seinälle esille ja sitten teemaan liittyvä yksi yksinäinen iso tulostettu kuva. Ja se on kuvakoosteen kuva mikä on vaakatasossa.
 
Samat kuvat erikseen.


 
Tämä tuolikuva oli meidän fiilistely kuva, mikä tehtiin sarin kanssa kun innostuttiin. Olemme tosi ylpeitä siitä. Valitettavasti ei vain saatu minnekkään seinälle tai näytille tätä, mutta ei se haittaa.


 

Toinen Projektin tehtävä oli valita se asiakkaaksi jokin myymälä tai kauppa ja tehdä tai ottaa kuva, mikä kuvaa kauppaa parhaiten, missä on kaupan tavaroita ja fiilis mikä kaupassa on. Valittiin silloin Lillani. Tässä nämä kuvat, mitkä laitamme Lillanin Facebook sivuille, ja ensimmäinen kuva tulostetaan ja laitetaan kuvaan Lillanin tiedot, eli aukioloajat, osoite missä tämä sijaitsee jnejne. Ja muuten tehtävä on valmis, pitää vain viedä esite/kuva Lillanille.
 
 


 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti