maanantai 18. maaliskuuta 2013

Työssäoppiminen

Kolmas viikko jo takana, neljättä alotellessä. Töissä menee hyvin, kivaa työtä, hyvä ilmapiiri töissä ja todella mukavat työkaverit !
Olen paaljon saanut tehdä jo töissä, mutta yksi ongelma on että kännykässäni ei toimi kamera, ja en omista mitään ihan kameraa, olen ottanut ipodillani kuvia, mutta viikko sitten sekin vain yhtäkkiä hävisi eikä mistään löydy. Olen pulassa portfolion ja näiden blogi tekstien kanssa koska ei ole kuvia !
Kuitenkin vaikka ei ole kuvia kerron nytten töistäni vähäsen. Ensimmäisenä päivänä kun menin töihin olin aivan peloissani ! Kaikilla oli aivan kauhea kiire siellä, joten minulle nopesti kerrottiin mitä pitää tehdä ja tein sitä sitten koko loppu päivän, eli hälytin vaatteita kun tuli lastit eli uusia vaatteita tai täyttöä myymälään. Ensimmäinen päivä oli tosi pelottava, mutta aika hauska loppujen lopuksi. Rankkaa se oli, kun pääsin kotiin jalat ja selkä aivan turta. Ei jaksanut enään mitään tehdä :D
Koko ensimmäinen viikko meni suurinpiirtein vaatteita hälyttäen, viikaten, henkaroiden ja siistiten. Minulle opetettiin silloinkin jo vähän kassan käyttöä ja pääsin pikkaamaan. Pikkaus on sellaista että semmoisella koneella mikä "kaappaa" viivakoodin niin otetaan varastosta kaikki eri vaatekappaleet ja kaapataan viivakoodi niistä, ja laite ilmoittaa onko myymälässä myyty tuollainen ja jos on niin se tietty koko otetaan varastosta ja laitetaan myymälään, eli täytetään myymälää. Se on hauskaa vaihtelua muiden töitteiden ohella.
Toisella viikolla minä sain jo pukea mallinukkeja, ja tein jopa XLNT naisten vaatteiden focus alueen. Puin mallinukeen ja päätin mitä laitetaan pöydälle niistä tuotteista mitä tiedoissa oli annettu, ja fovus alueeseen kuuluu kolmifronttitelineet ja laitoin iihinkin vaatteet ja asettelin ne siten,että sopisivat yhteen.  Mallinuken pukeminen oli todella vaikeaa aluksi, mutta toinen nukke meni jo paljon paremmin.
Samalla viikolla sain pukea monia mallinukkeja ja pikata, järjestää varastoa, hakea postimerkkejä ja klemmareita kirjakapusta, viikata ja siistiä myymälää, olla kassalla ja siistiä ja tehdä tai uusia seinät missä sukkiksia ja seinän missä oli sukkia, ja lasten korut jne. Lisäksi myös muutin alennettuja hintoja ja tein hintakylttejä koneella ja sain olla joka atkoo opettajana omalle myymäläpäälikölle.
Kassalla oleminen oli aluksi tosi pelottavaa ja vaikeaa, mutta sen oppi todella nopeasti, en kyllä vieläkään paljoon ole ehtinyt olemaan kassalla kun on tosiaan muuta homia aina, mutta kyllä ehdin viellä !
Kolmas viikko meni samaa tehdessä, järjestin varaston tein samoja asioita kun toisella viikolla.
Tämä viikko on alkanut kivasti, tänään tuli lasti ja hälytin vaatteita, sain uusia taas XLNT naisten focusalueen ja pukea parimallinukkea ja järjestää lasten koru hyllyn ja opettelin käyttämään semmosta pumppukärryä ! tai sellainen kun tuodaan painavaa tavaraa, semmonen :Dd Se oli vaikeaa, mutta hauskaa ainakin kaikilla oli kun katteli kun yritän saada sitä ja tavaroita toisesta ovesta ulos.
Mutta odotellen huomista !
Postaan lisää joskus, ja yritän etsiä ipodini että saisin kuviakin otettua ! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti