tiistai 28. toukokuuta 2013

Messuosasto


SUUNNITTELU
Messuosaston tekeminen ja sen suunnittelu oli kivaa ja uutta. Vaikeuksia oli esimerkiksi se, että ´tämä kenelle me messuosaston teemme on todella vaikea aihe, ja siitä on todella vaikea saada keksityksi mitään, mutta loppujen lopuksi se meni odotettua paremmin.
Tykkäsin tehdä tätä, ja illun, autocadin ja photarin käyttö oli mielenkiintoista, vaikka osaankin niitä, oppisin huimasti lisää.
Suunnittelimme Nooran kanssa messuosasto kokonaan jo alussa.

TOTEUTUS
Ennen kun ehdittiin aloittaa toteutusta Henna hyppäsi ryhmäämme mukaan. No ei siitä kyllä paljoon apua valitettavasti ollut.
Tein itsekseni ne neljä kuvakollaasia messuosaston seinistä, ne olivat vaihtoehtoja. Henna muutakun sanonut mielipiteensä siitä. Nooran kanssa menimme opettelemaan autocadia tämän jälkeen, jäin sinne pidemmäksi aikaa ja tein meidän messuosaston autocadilla kolmiuloitteiseksi.
Kun tein sen aikaa tyaistelin autocadin kanssa, Noora teki meille uutta kollaasia, mikä oli tarkoitus laittaa meidän messuosaston seinälle, mutta siitä ei tullut mitään, joten päätimme minun neljästä kollaasista parhaimman joka laitettiin seinään.
Lopuksi Noora vaihtoi autocad kuvan seinien ja huonekalujen värit ja teki planssin.
Henna valitsi huonekalut mitä käytetään.

MIELIPITEENI JA ARVIONI
Mielestäni tehtävät meni hyvin Nooran kanssa. Tein alkuvaiheessa aika paljon enemmän kun Noora, mutta anteeksi annetaan ja ymmärretään koska hän oli kipeenä. Noora otti todella hyvin takaisin ja viimeisteli työt.
Hennan kanssa ei taas sujunut hyvin, hänen ainoa tehtävänsä tässä projektissa oli se että jän valitsee neljä huonekalua. Ei näin.
Hennan kanssa ei sujunut hyvin, hän ei tehnyt mitään, monet päivät kun hän oli koulussakin, hän vaan istui koneella ja keskittyi toisten kanssa puhumiseen. En laskisi Hennaa edes meidän ryhmään tässä tilanteessa.
Eli Nooran ja minun messuosasto projekti sujui hyvin, hyvät työn jaot, ja vaikka jotkin asiat eivät onnistuneet, yritys oli hyvä.
Oppisin käyttämään Autocadia todella paljon enemmän, sekä sen käyttö sai minut muistamaan kanssa paljon asioita mitä sillä osaan, koska autocadin taidot olivat vähän hakusessa kun siitä oli niin pitkä aika kun viimeksi sitä käytin. 
Oppisin myös Illustratorin 3D toiminnon, tai miten sitä kutsutaan, perspektiivi. 
Itselleni antaisin 3, koska oppisin paljon asioita, käytin paljon aikaa vain autocadin opetukseen, pyysin apua jos halusin osata asioita, sekä yritin kovin oppia ja yrittää kaikkea uutta. Lisäksi sen takia, koska mielestäni tein enemmän, tein autocadin kuvan osastosta sekä kaikki huonekalut, tein seinä kollaasin ja suunnittelin osaston Nooran kanssa. Noora viimesteli sen ja todella hyvin se onnistui.
Antaisin Noorallekkin arvosanaksi 3, koska vaikka hänen yrittämä kollaasi meni pieleen tai ei onnistunut niin hän yritti. Sekä hän viimeisteli planssin onnistuneesti, ja hienosti, sekä oli aina mukana vaikka pari pv olikin kipeenä. 
En laskisi Hennaa meidän ryhmään, tästä en antaisi edes numeroa hänelle, hän ei muuta tehnyt kuin etsi neljä huonekalua koko projektin aikana. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti