tiistai 10. syyskuuta 2013

Yrittäjänpäivä - itsearviointi

Meille annettiin tehtäväksi tehdä itsearviointi yrittäjänpäivästä. 

ITSEARVIOINTI

Mitä tein tapahtuman vuoksi
- Soitin ihmisille
-Lähetin sähköposteja
- Etsisin erikoulujen opettajia, joille lähetimme yrittäjänpäivän postikortit
- laatisin ohjelman
- illustatorilla ohjelma
- otin ihmisia vastaan tapahtumassa
- spiikkasin sisään
- maalasin puu-ukkoja sun muita leikkasin ja liimasin jne
- järjestelin ypäivää ennen kauppiksen ja astrumin paikkoja
- soittelin tuleville tapahtuman puhujille ja tarkistin tulevatko he ja mihin aikaan
- tein aikataulun monelta puhujat tulevat
- ideoin ohjelmaa
-autoin kavereita

SIINNÄ OSA, ON VAIKEA MUISTAA KAIKKI KOSKA SIITÄ ON NIIN KAUAN AIKAA. 

Järjestäminen
Yrittäjänpäivän järjestäminen meni minun mielestä hyvin. Kieltämättä joskus mikään ei onnistunut, ja ohjelmakin meni moneen kertaan uudestaan, mutta loppujen lopuksi laatimani ohjelman aikataulu onnistui, ja olin todella tyytyväinen siitä. 
Menin paljon mukavuus alueeni ulkopuolelle, ja pelkäsin esimerkiksi puhua vieraiden ihmisten kanssa, mutta loppujen lopuksi se ei ollut paha. Minun itseluottamus on tämän projektin aikana kasvanut huimasti. 
Olin koko projektin ajan ohjelma tiimissä, aikaajoin toimisin vain yksin, koska ryhmäläiseni jätti ja lähti yhtäkkiä toisiin ryhmiin, taikka ei vain halunneet enään osallistua ohjelman tekoon. Pysyin ohjelma tiimissä projektipäälikkönä, aivan sama olinko yksin vai muiden kanssa. Tein kaiken, että tämä projekti onnistuu. Koska siinnä olisi mennyt myös maine luokalta, jos tämä tapahtuma olisi mennyt piloille. 
Tein paljon paljon tehtäviä, ja onnekseni jotkin ihmiset tulivat apuun kun tarvitsin, koska en todellakaan olisi pärjännyt koko ohjelman kanssa yksin. 
Stressin takia oli aika tuskaa joskus olla edes koulussa, tätä projektia ei saanut mielestä yöllä eikä viikonloppuisinkaan. Siinnä oli tuskaa kerrakseen. Mutta nyt kun tämä projekti on ohi, voin sanoa että on niin helpottunut ja ylpeä olo. Ylpeä olo myös sen takia, että on se olo että tein niin parhaani kun pystyin, ja todellakin tein. 
Soittelin ihmisille, laatisin ohjelman, pidin ttimistäni kiinni ja otin hommia kun jotkut eivät halunneet niitä vaikka itsekkään en olisi halunnut, olin ohjelmatiimin päälikkö, sähköposteja. 

Tapahtuma
Tapahtuma meni hyvin, olin todella onnellinen siitä, koska saimme jopa jarnon puhumaan sinne duudsoneista. Ihmiset innoissaan kuuntelivat ihmisiä, jotka itse luulin että eivät ehkä monia kiinnostaisi. Kaikki tykkäsivät esiintyjistä, sekä muotinäytös ja jarno meni aivan nappiin! Kaikki saatiin onnistumaan niin kuin pitääkin! 
Yhden miinuksen vaan joudun antamaan, tehty aikataulu, joka kaikille tapahtumassa oli todella epäselvä. Muotinäytös alkoi sitten puoli tuntia liian ajoissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti