sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Näyteikkunoita

Meille annettiin eka tehtävä. Valita kolme erinlaista kauppaa, jossa katotaan näyteikkunat ja kaupan sisällä oleva esillepano ja järjestys ja analysoida ne tänne. Tässä on kuvia kännykän kautta ja kameralla, että laatu ei ole parhain kaikissa.


Eli valittiin ekaksi kaupaksi, Pentik. Pentikin näyteikkunat ovat tyylikkäät, simppelit, ei liian sekavat. Ne ovat syksyisiä, houkuttelevia ja alemmassa kuvassa, se toinen näyte ikkuna on vähän synkkä, mutta siinnä on värejä, joita on paljon luonnossa. . Yks asia häiritsee, kun näyteikkunoista näkee nuo myymälän puolella olevat telineet missä on jtn kortteja. Myymälän puolelta ei ole kuvia, mutta myymälän puoli on hillitty, ja järjestelmällinen. Tavaraa ei ole tungettu samaan kasaan ,vaan kaikki ovat esillä hienosti. Toinen kauppa meillä oli Lindex. Näyteikkuna tuo vähän seiluri henkeä, ja on syksyinen. Ikkunassa on hienosti pinottu tuollaisia puisia ns. kirjoja tai salkkuja ja ikkuna on myyvä ja hillitty. Myymälän puolella on todella siistiä ja kaikki on järjestetty hyvin omille paikoilleen ja pinottu ja laitettu siististi ja hienosti näkyville.Kolmas kauppa oli Anttila. Anttilan näyte ikkunat näyttävät vähän kesken eräisiltä ja tylsiltä. Väriä on kuitenkin käytetty vaikka ei paljoon. Ikkunassa olevat 60 v- julisteet ovat hienosti laitettu esille, kun ovat kaikki samalla etäisyydellä toisistaan ja näyttävät että siihen on todella panostettu.
Myymälän sisäpuolella on järjestelmällisesti laitettu samat tavarat samaan paikkaan, mutta ne näyttävät siltä, että tila ei olisi riittänyt ja niitä olisi tungettu kaikki samaan kasaan. Toinen kuva on heti ovelta, ja siinnä näkyy ns. ykköspöytä. Ykköspöytä ei ole kauheen myyvän näköinen, näyttää siltä kuin kaikki olisi vain jotenki pinottu nopeasti siihen.
Myymälä on kuitenkin järjestelmällinen, vaatteet, levyt ja muut , ovat eri paikoissa  niinkuin kuuluukin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti