perjantai 21. syyskuuta 2012

Väriympyrät, Photoshop & Blogin ulkoasu


Meille annettiin tehtävä tehdä väriympyrä mallistoja, Johannes Ittenin mukaan.
Johannes Itten oli sveitsiläinen taidemaalari, mystikko, opettaja sekä taidekoulutuksen ja väriopin teoreetikko. Ittenin väriopin keskeisin osa ovat komplementti- ja kontrastivaikutukset. Ittenin tulkinnat värikontrasteista ovat yhä ajankohtaisia väriopissa. Väriopin ydin perustuu värikontrastien ohella harmonioihin ja värisointuihin.
Meidän tehtävään annettiin kolme erinlaista teemaa; sporttisuus ja urheilu, sisustus ja muoti. Yksi ympyrä, yksi väri, yksi teema.

Lila - muoti

Oranssi - muoti

Punainen - sisustus

Sininen - sisustus

Vihreä - sisustus
 
 
Toinen tehtävä oli esitellä parhaimpia PhotoShop harjoituksiasi ja kertoa  ' Mikä meni hyvin? Missä onnistuit? Mitä opit? Mikä meni huonosti? Mihin sinun tulee vielä panostaa? Mitä viet käytäntöön? eli miten aiot hyödyntää tästä eteenpäin oppimaasi? '
 
 


 
Tässä kolme harjoitusta, mitä olen tehnyt Photoshopilla.Nämä kaikki kolme ovat samalla tyylikortteja.  
Ensimmäinen kuva on ensimmäinen mitä olen ikinä tehnyt Photoshopilla. Kaksi ensimmäistä tein partiovarustekauppaan tyllikorteiski samalla kuin harjoittelin Photoshopin käyttöä. Viimisen kuvan teemana oli gaala-ilta.
Oon omast mielest iha hyvi onnistunu nykyään Photoshopin käytössä, ja tykkään kuvien muokkauksesta muutenkin paljon niin haluisin todellaki viel enemmä oppii tästä, koska nyt tien vaan ne perus asiaat.  Oppisin paljon uusia juttuja tästä mm. sijoittamaan kuvia toisten päälle ja tekemään monesta kuvasta tavallaan yhden kuvan.
Mutta kaikess o viel parantamise varaa tietenki ja haluisin viel oppia esim. sen miten häivytetään kuvia ja muokataan kuvien värejä ja sunmuita juttuja.
Aijon nykyään muokata omiakin kuvia näin, koska Photoshopilla saa tosi hienoa jälkeä aikaa sitte ku osaa vaa kans hyvin.
 
Blogin ulkoasusta, että mä aijon vaihtaa tätä ulkoasua kuten banneria. Mutta nyt pidän tän, koska tää on mun näkönen, koska tä on yksinkertanen ja tykkään tästä ja oon tyytyväinen nyt tähän. Mut tuun kyllä muokkaamaan tätä heti kun kyllästyn tähän eli varmasti aika pian.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti